Radarcan R-131 Aparat portabil cu ultrasunete pentru indepartarea cainilor portabil (10 m)

  • Fara Stoc
    Radarcan R-131 Aparat portabil cu ultrasunete pentru indepartarea cainilor portabil (10 m)
  • 96,76 lei

  • Fără TVA: 81,31 lei
 (0 opinii)
  • Cod produs: 0013
  • Disponibilitate: Fara Stoc

Comanda Rapida

Te grabesti? Lasa-ne un numar de telefon si o adresa de email, de restul ne ocupam noi.
Aparat portabil cu ultrasunete impotriva cainilor


Prezentare produs:


Aparatul R-131 emite unde ultrasonice, menite sa tina la distanta cainii agresivi, sau pentru educarea celor de companie. Ultrasunetele emise de aparat sunt sunete de inalta frecventa, peste 20.000Hz, pe care omul nu le poate auzi, dar cainii le vor percepe acut.

Aparatul se alimenteaza cu o baterie de 9V. Are un buton cu 2 frecvente prestabilite. Pozitia I va emite ultrasunete pe o frecventa ce va alunga cainii agresivi, iar pozitia II va emite o frecventa mai "usoara", ce se poate folosi in dresarea cainilor de companie.

Aparatul se indreapta inspre animal si apoi se apasa butonul pe frecventa dorita, I sau II. LED-ul rosu situat langa buton se va aprinde, indicand faptul ca aparatul functioneaza in parametri normali. Cainele poate receptiona ultrasunetele pana la o distanta de 10m, in functie de auzul si varsta acestuia.


Avantaje:


Foarte usor si compact, ideal pentru a fi purtat de oricine, oriunde. Va protejeaza de atacul si muscatura cainilor agresivi sau comunitari, intr-un mod simplu, si care nu pune in pericol nici viata cainelui.

Poate fi folosit deasemenea si in educarea cainilor domestici, si dezobisnuirea acestora de anumite obiceiuri, cum ar fi devastarea gradinilor, roaderea papucilor, latratul excesiv, etc.

Constructie robusta, materiale calitative, ergonomie sporita. Poate fi purtat de doamne si domnisoare, copii, batrani, postasi, biciclisti, joggeri, politisti, echipele de interventie rapide, etc.

Pentru ca oamenii nu pot auzi ultrasunetele, va puteti antrena propriul caine usor, si fara a deranja vecinii.
 

Specificatii tehnice:

Alimentare: 1 x 9 V

Dimensiuni: 12.5 x 6 x 2.7 cm

Distanta acoperita: 10m


Alte informatii:

Garantie persoane fizice: 24 luni

Garantie persoane juridice: 12 luni

Model: R131

Producator: Radarcan

Tara de origine: Spania

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h oriunde in Romania

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere:

Complex comercial SIR, stand P35, blvd. Virtutii, nr. 1, sector 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

 

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Radarcan R-131 Aparat portabil cu ultrasunete pentru indepartarea cainilor portabil (10 m) se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Radarcan R-131 Aparat portabil cu ultrasunete pentru indepartarea cainilor portabil (10 m) ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Radarcan R-131 Aparat portabil cu ultrasunete pentru indepartarea cainilor portabil (10 m) sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!