Radarcan SC-15C Aparat cu ultrasunete impotriva cariilor de lemn (20 mp)

  • Fara Stoc
    Radarcan SC-15C Aparat cu ultrasunete impotriva cariilor de lemn (20 mp)
  • 82,36 lei

  • Fără TVA: 69,21 lei
 (0 opinii)
  • Cod produs: 0012
  • Disponibilitate: Fara Stoc

Comanda Rapida

Te grabesti? Lasa-ne un numar de telefon si o adresa de email, de restul ne ocupam noi.
Aparat impotriva cariilor de lemn cu ultrasunete
 

  

Prezentare produs:


Radarcan SC-15C protejeaza atat mobilierul cat si structura din lemn din casa dvs., impotriva cariilor de lemn, in modul cel mai comod si practic, prin emiterea de ultrasunete pe o suprafata de 20 mp.


Particularitati:

Ultrasunetele sunt vibratii a unui mediu elastic, de aceeasi natura cu sunetul, avand o frecventa situata intre 20.000-1.000.000 Hz si nu sunt percepute de sistemul auditiv al omului, dar chiar si asa vibratia lor produce asupra urechii o presiune puternica. Ele se propaga ca si sunetele sub forma de unde elastice avand o lungime de unda mai mica decat acestea. Ultrasunetele se utilizeaza pe o scara larga atat in tehnica cat si in medicina, nefiind nocive asupra omului.

Cariile de lemn fac parte din familia Anobiidae. In Europa Centrala si de Est apar circa 76 de specii din această familie, care sunt daunatori tipici ai lemnului. Ciclul de viata al cariilor de lemn se imparte in 4 faze: oul, larva, pupa si gandacul zburator. Larvele care sunt supranumite ”viermii lemnului”, sunt ingustate in zona abdominala si au trei perechi de picioare in zona toracica. Acestea au un cap bine diferentiat, de culoare inchisa, in care se inserează aparatul bucal pentru masticat si rupt cu mandibule puternice. Din cauza ca larvele rod si sapa pentru a se hrani, ele pot distruge in intregime obiecte valoroase din lemn (sculpturi, mobila). Grinzile de sustinere pot fi afectate in asa masura, incat sa fie in pericol de prabusire.


Functionare:


Produsul Radarcan SC-15C este un dispozitiv cu ultrasunete, conceput pentru impiedicarea daunelor provocate de cariile de lemn. Aparatul este practic si usor de folosit, fara a fi necesara efectuarea unor setari complexe. Acesta se introduce la o sursa de curent 220V-230V, iar dintr-o boxa speciala, aflata in partea frontala a acestuia, va emite ultrasunete pe o frecventa mai mare de 20.000 Hz, nivel de la care urechea umana nu mai percepe niciun sunet. Buna functionare a dispozitivului va fi semnalizata printr-un led de culoare rosu, ce va ramane aprins in permanenta.

Pentru cele mai bune rezultate acesta se va instala la o inaltime de 30 cm si 1,5 m, fata de sol si cat mai aproape de suprafata pe care doriti sa o protejati. Nu se recomanda montarea acestuia in spatele obiectelor solide, deoarece ultrasunetele nu se propaga prin pereti, ferestre, perdele, mobila.

Consumul de energie de doar 5 W, va permite sa tineti conectat aparatul impotriva cariilor de lemn Radarcan SC-15C pe tot parcursul anului. Acest dispozitiv nu foloseste substante chimice sau pesticide, nefiind nociv pentru om sau pentru animalele de companie. Este ideal pentru protejarea suprafetelor din lemn, in locuinte, la birou, in depozite etc.


Date tehnice:


Alimentare: 230 V / 50 Hz

Suprafata acoperita: 20 mp

Consum: 5W


Alte informatii:


Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Model: SC-15C

Producator: Radarcan

Tara de provenienta: Spania

Disponibilitate : Pe stoc

Taxa de transport: 15 Lei

Magazin prezentare si desfacere:

Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

 

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Radarcan SC-15C Aparat cu ultrasunete impotriva cariilor de lemn (20 mp) se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Radarcan SC-15C Aparat cu ultrasunete impotriva cariilor de lemn (20 mp) ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Radarcan SC-15C Aparat cu ultrasunete impotriva cariilor de lemn (20 mp) sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!