Aparat cu ultrasunete impotriva mustelor (30 mp) SC9M

  • Fara Stoc
    Aparat cu ultrasunete impotriva mustelor (30 mp) SC9M
  • 96,71 lei

  • Fără TVA: 81,27 lei
 (0 opinii)
  • Cod produs: 0011
  • Disponibilitate: Fara Stoc

Comanda Rapida

Te grabesti? Lasa-ne un numar de telefon si o adresa de email, de restul ne ocupam noi.

Aparat cu utrasunete impotriva mustelor

 

Prezentare produs:

Radarcan SC-9M protejeaza casa dvs. impotriva mustelor, prin emiterea de unde ultrasonice pe o suprafata de 30 mp, unde ce afecteaza sistemul nervos central al acestora. Acest dispozitiv ofera solutia cea mai eficienta de alungare a mustelor, deoarece nu utilizeaza substante toxice, indepartarea lor facandu-se intr-un mod ecologic.

Particularitati:

Ultrasunetele sunt vibratii a unui mediu elastic, de aceeasi natura cu sunetul, avand o frecventa situata intre 20.000-1.000.000 Hz si nu sunt percepute de sistemul auditiv al omului, dar chiar si asa vibratia lor produce asupra urechii o presiune puternica. Ele se propaga ca si sunetele sub forma de unde elastice avand o lungime de unda mai mica decat acestea. Ultrasunetele se utilizeaza pe o scara larga atat in tehnica cat si in medicina, nefiind nocive asupra omului.

Dispozitivul contra mustelor Radarcan SC-9M prezinta un design modern, cu linii simple si o carcasa robusta ce este construita din materiale ignifuge.

Functionare:

Acest aparat antimuste cu ultrasunete de la Radarcan, SC 9M, se introduce la orice priza de 220V-240V si emite ultrasunete pe o frecventa ce depaseste 20 kHz, frecventa deaudibila de urechea umana. Aceste ultrasunete sunt emise prin doua boxe ce se afla in partea frontala a dispozitivului. Tot in partea frontala se afla si un led de culoare verde ce se aprinde intermitent, semnalizand buna functionare.

Ultrasunetele emise de aparatul SC 9M, afecteaza sistemul nervos al mustelor, indepartandu-le din aria sa de actiune. Pentru o buna functionare nuu trebuiesc obstructionate cele doua difuzoare, iar montarea acestuia pentru obtinerea performantelor maxime se face la o inaltime de 1-2 m fata de sol.

Consumul redus de energie de doar 6 W, va permite utilizarea aparatului pe tot parcursul anului. Se evita montarea acestuia in spatele mobilierului sau dupa perdea, tinandu-se cont ca ultrasunetele nu trec prin obiecte solide. Deoarece mustele zboara in toate directile, va recomandam sa lasati o fereastra sau o usa deschisa pentru a permite evacuarea acestora.

Dispozitivul cu ultrasunete impotriva mustelor de la Radarcan, SC 9M, nu foloseste substante chimice sau pesticide, si este ideala instalarea acestuia in locuinte, birouri, depozite, restaurante etc. Nu interfereaza cu alte aparate sau obiecte electrocasnice. Nu afecteaza copii, femeile gravide, adulti sau animale de companie. Veti eonomisi bani si timp, deoarece nu trebuie sa schimbati rezerve in continuu.

 

 

  Specificatii tehnice :

Suprafata acoperita : 30 mp

Consum : 6 W

Frecventa : 20 kHz - 60 kHz

Alimentare : 110 - 230 V

 

     Alte informatii :

Garantie persoane juridice : 12 luni

Garantie persoane fizice : 24 luni

Producator : Radarcan

Model : SC-9M

Tara de provenienta : Spania

Disponibilitate : Pe stoc

Livrare : Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa de transport: 15 Lei

Magazin prezentare si desfacere:

Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului)


 

 

Observatii:

Muºtele sunt insecte ale ordinului Diptera care posedã doar o pereche de aripi pe toraxul median, respectiv o pereche de elitre. Musca de casã este o adevãratã muscã ºi una dintre cele mai rãspândite animale.

Prezenþa unei singure perechi de aripi este esenþialã pentru distingerea muºtelor adevãrate de cele "false" sau de cele cu care sunt adesea confundate. Unele dintre muºtele adevãrate, în special cele din supra-familia Hippoboscoidea au doar o pereche de aripi, neavând elitre.

Ordinul Diptera este un ordin larg, cuprinzând un numãr estimat de peste 240.000 de specii de diferite varietãþi de insecte, deºi doar aproximativ jumãtate dintre acestea au fost studiate ºi descrise (circa 120.000 de specii) conform estimãrii autorilor B. M. Wiegmann & D. K. Yeates  .Ordinul Diptera este unul dintre ordinele cele mai importante de insecte atât în termeni ecologici cât ºi medical, respectiv ecologic. Dintre acestea fac parte, muºtele rãpitoare Asilidae, þânþarii (Culicidae), sunt extrem de importante datoritã rolului lor în transmiterea unor maladii aºa cum sunt malaria ºi febra galbenã. Mustele, asemenea oamenilor, comunica prin mijloace tactile, olfactive, sonore si vizuale. Ele transmit mesaje frecandu-si antenele una de cealalta. Ele comunica, de asemenea, producand o substanta chimica mirositoare numita feromon. Acest miros transmite informatii celorlalti membri ai coloniei, asemanator cu felul in care oamenii primesc informatii despre hrana prin simtul mirosului. S-ar putea sa mai existe si alte cai prin care comunica insectele, pe care insa trebuie sa le descoperim. Mustele au corpul in intregime acoperit cu organe senzoriale ,care le permit sa fie in mod constant de alerta  pentru orice fel de primejdie. Ultrasunetele provoaca o circulatie a aerului la frecvente inalte, ele perceptandule ca pericol indepartandu-le de zona respectiva.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

 

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Aparat cu ultrasunete impotriva mustelor (30 mp) SC9M se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Aparat cu ultrasunete impotriva mustelor (30 mp) SC9M ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Aparat cu ultrasunete impotriva mustelor (30 mp) SC9M sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!