Radarcan SC-19 Aparat impotriva pasarilor cu alarma acustica (100 mp)

  • Fara Stoc
    Radarcan SC-19 Aparat impotriva pasarilor cu alarma acustica (100 mp)
  • 357,18 lei

  • Fără TVA: 300,15 lei
 (0 opinii)
  • Cod produs: 0024
  • Disponibilitate: Fara Stoc

Comanda Rapida

Te grabesti? Lasa-ne un numar de telefon si o adresa de email, de restul ne ocupam noi.
Dispozitiv electronic cu senzor de miscare pentru indepartarea pasarilor

 

Prezentare produs:


Radarcan SC-19 este un dispozitiv impotriva pasarilor conceput special pentru alungarea porumbeilor, pescarusilor, ciorilor, prin emiterea unui sunet puternic care imita pusca de vanatoare, ce le va alunga din zona aparatului pe o suprafata de 100 mp. 


Particularitati:


Ultrasunetele sunt vibratii a unui mediu elastic, de aceeasi natura cu sunetul, avand o frecventa situata intre 20.000-1.000.000 Hz si nu sunt percepute de sistemul auditiv al omului, dar chiar si asa vibratia lor produce asupra urechii o presiune puternica. Ele se propaga ca si sunetele sub forma de unde elastice avand o lungime de unda mai mica decat acestea. Ultrasunetele se utilizeaza pe o scara larga atat in tehnica cat si in medicina, nefiind nocive asupra omului.

Acest aparat anti pasari de la Radarcan, SC-19, are un design simplu, ce prezinta in partea din spate doua butoane; unul pentru reglarea volumului si celalalt pentru senzorului de sensibilitate. In partea inferioara este incorporat un difuzor puternic pentru a putea reproduce cele 3 focuri de pusca. Dispozitivul are acum un finisaj mai bun, care ofera o stabilitate mai mare la vibratiile dispozitivului atunci cand sunt emise semnalele de alarma.


Functionare:


Radarcan SC-19 se bazeaza pe un radar special, ce poate detecta miscarea pe o raza de pana la 10 m, chiar si prin pereti sau usi. Odata depista miscarea pasarilor de aparat, chiar si in timpul zborului, acesta emite instantaneu un sunet de descurajare, similar cu cel de pusca.

Aparatul de la Radarcan, SC-19, nu necesita calificare speciala pentru operare sau instalare. Acesta se alimenteaza la orice priza electrica de 220V-240V, avand un consum de doar 8 W in repaus si 10 W in emisie. Buna functionare este indicata de un led rosu, ce ramane aprins in permanenta si se gaseste in spatele dispozitivului.

Montati dispozitivul cu partea frontala catre zona pe care doriti s-o protejati de porumbei, pescarusi, ciori, pasari mai mari in principiu. Reglati butonul de volum in pozitia de mijloc. Reglati butonul de reglare a sensibilitatii radarului la pozitia maxima „+”.Conectati alimentatorul la orice priza normala de 220V. Un led rosu se aprinde indicand buna functionare.

Verificati daca functioneaza trecand usor cu mana in fata acestuia. In cazul in care dispozitivul porneste fara sa fie nicio activitate in jurul acestuia, mutati butonul de reglare a sensibilitatii radarului spre semnul „-„. Reglati butonul la intenstitatea pe care o doriti. Se recomanda sa-l setati la nivelul maxim.

Daca folositi aparatul impotriva pasarilor la exterior, se recomanda protejarea acestuia de catre contactul direct cu apa.


Date tehnice:


Aria de detectare: 10 m

Suprafata acoperita: 100 mp

Consum in repaus: 8W

Consum in emisie: 10W

Alimentare: 220 V (adaptor inclus in pachet)

Dimensiuni: 150 x 160 x 7 mm


Alte informatii:


Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Producator: Radarcan

Model: SC-19

Tara de origine: Spania

Disponibilitate: Pe stoc

Taxa de transport: 15 Lei

Magazin prezentare si desfacere:

Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

 

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Radarcan SC-19 Aparat impotriva pasarilor cu alarma acustica (100 mp) se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Radarcan SC-19 Aparat impotriva pasarilor cu alarma acustica (100 mp) ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Radarcan SC-19 Aparat impotriva pasarilor cu alarma acustica (100 mp) sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!