Radarcan R-303 Aparat cu ultrasunete anti-latrat

  • Fara Stoc
    Radarcan R-303 Aparat cu ultrasunete anti-latrat
  • Oferta de pret disponibila la cerere

 (0 opinii)
  • Cod produs: 0015

Comanda Rapida

Te grabesti? Lasa-ne un numar de telefon si o adresa de email, de restul ne ocupam noi.
Dispozitiv impotriva latratului cu ultrasunete

 

Prezentare produs:


Dispozitivul Radarcan R-303 este conceput pentru a mentine linistea si armonia atat in interiorul casei dvs. cat si in exteriorul acesteia, prin evitarea latratului cainelui dvs. sau a celor din imprejurimi, atunci cand sunt lasati singuri sau cand sunt asmutiti de alte animale.

Aparatul cu ultrasunete anti latrat este prevazut cu o boxa ce transmite spre sistemul nervos  al animalului unde acustice fara a-i provoca durere acestuia, nepercepute insa de catre urechea umana. Boxa aflata in partea frontala emite ultrasunete pe o suprafata de 30 mp in interior si 20 mp la exterior, in spatiu deschis.


Particularitati:


Ultrasunetele sunt vibratii a unui mediu elastic, de aceeasi natura cu sunetul, avand o frecventa situata intre 20.000-1.000.000 Hz si nu sunt percepute de sistemul auditiv al omului, dar chiar si asa vibratia lor produce asupra urechii o presiune puternica. Ele se propaga ca si sunetele sub forma de unde elastice avand o lungime de unda mai mica decat acestea. Ultrasunetele se utilizeaza pe o scara larga atat in tehnica cat si in medicina nefiind nocive asupra omului.

Dispozitivul anti-latrat Radarcan R-303 are un design simplu si este prevazut in partea inferioara cu 3 pad-uri dintr-un material moale ce au rol de a proteja aparatul si suprafetele pe care acesta este asezat. Montajul este unul simplu, doar introduceti aparatul in orice priza normala de 220V si pozitionati dispozitivul in spatiu unde se afla cainele care doriti sa nu mai latre, fara a obstructiona insa boxa acestuia.


Functionare:


Aparatul antilatrat Radarcan R-303 devine functionabil odata ce percepe latratul unui caine, emitand instantaneu ultrasunete catre acesta, determinandu-l sa nu mai latre, fara a-i face niciun rau. Buna functionare a dispozitivului este semnalizata printr-un led de culoare rosu ce ramane aprins permanent si un led de culoare verde care se aprinde pentru 4 secunde  in momentul sesizarii unui zgomot, led-uri ce se gasesc pe partea frontala a dispozitivului. Puteti testa dispozitivul Radarcan R-303 batand din palme la o distanta de 2-6  metri de acesta. Aparatul vine insotit de un alimentator cu o lungime de aproximativ 180 cm, permitand aplasarea acestuia cu usurinta oriunde aveti nevoie.

Unul dintre avantajele dispozitivului Radarcan R-303 este ca senzorul de perceptie a latratului se activeaza si atunci cand zgomotele se produc atat in spatele cat si in lateralul acestuia, buna functionare nefiind conditionata de pozitia cainelui fata de el; cu mentiunea ca animalul sa se afle in aceiasi camera sau spatiu cu aparatul impotriva latratului.

Aparatul cu ultrasunete antilatrat Radarcan R-303 se poate utiliza atat in interior cat si la exterior, dar cu conditia de a-l proteja de intemperii, inghet sau alte fenomene ce pot deteriora functionalitatea optima a acestuia. Intre dispozitivul antilatrat Radarcan R-303 si animalul dvs nu trebuie sa existe obstacole dure, deoarece ultrasunetele nu patrund prin pereti, mobila, geam, perdele etc. De evitat sunt si sursele de sunet (TV, radio) cu volum ridicat care pot activa in mod inutil aparatul.
 

Date tehnice:


Aria de acoperire: 30 mp (interior) , 20 mp (exterior)

Alimentare:  220 V / 50Hz

Uz: interior/exterior

Dimensiuni:  9,5 x 12 x 4,3 cm


Alte informatii:


Garantie persoane fizice: 24 luni

Garantie persoane juridice: 12 luni

Model: R-303

Producator: Radarcan (Spania)


Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa de transport: 15 Lei

Magazin prezentare si desfacere:

Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

 

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Radarcan R-303 Aparat cu ultrasunete anti-latrat se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Radarcan R-303 Aparat cu ultrasunete anti-latrat ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Radarcan R-303 Aparat cu ultrasunete anti-latrat sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!